Kam v listopadu?

Cestování všeobecně.

Moderátor: mikey

Příspěvekod Ana v ned zář 23, 2007 1:53 pm

čau,

celý rok chodím do práce a šetřím na to abych mohla v listopadu kdy tady bude zima jet někam za sluníčkem napadlo mě Thajsko, Tunisko a Egypt co mi můžete doporučit? Mám rozpočet 50 000Kč.
Ana

Příspěvekod smawe v ned zář 23, 2007 2:36 pm

asi bych doporučoval to Thajsko když máš takovejdle rozpočet. Teda jestli nemáš rodinu :)
smawe
Site Admin

Příspěvekod Lukáš v ned zář 23, 2007 2:59 pm

taky se připojuji k smawe a říkám že Thajsko je dobrý ale nesmíš jet s cestovkou!

Jinak je to o ničem a listopad je prý na Thajsko jeden z nejlepších měsíců v roce takže přeju šťastnou cestu a ať se v pořádku vrátíš :P
Lukáš
Rozkoukávám se

Příspěvekod NADA v čtv říj 04, 2007 1:28 am

Příroda,parky,jízda na kole krásnou barevně vymalovanou přírodou,kdy slyšíš cvrčky,opeřené zpěváky,doznívající vůně léta,které se prolínají s vůní podzimu,dobry kolektiv k debatě na libovolné téma a i táborák,masky,grilování atd Co Vy na to ,N
NADA

Příspěvekod smawe v čtv říj 04, 2007 6:41 am

[quote="NADA"]Příroda,parky,jízda na kole krásnou barevně vymalovanou přírodou,kdy slyšíš cvrčky,opeřené zpěváky,doznívající vůně léta,které se prolínají s vůní podzimu,dobry kolektiv k debatě na libovolné téma a i táborák,masky,grilování atd Co Vy na to ,N[/quote]
tak nechal bych si říct viď ale já bych rok stop koncem října a pustil ho koncem března, zimu vůbec nemusím, a máš pravdu že je krásné se projíždet barevnou podzimní krajinou na kole, ale nejvíc mě bere to léto to si sjedu k řece lehnu a jdu jen tak bezmyšlenkovitě odpocivat do mist kde nejsou lide a to je potom léčba klidem :)
smawe
Site Admin

Zpět na O cestování