Které země jste navštívily ?

Cestování všeobecně.

Moderátor: mikey

Příspěvekod Luční Kobylka v pát čer 29, 2007 2:40 pm

Čau jen aby řeč nestála se ptám v jakých zemích jste už byly ?

Já navštívil už :

Francii,Itálii,Egypt,Nepál,Indii,Brazílii,Irák,Čínu,Vietnam,Kambodžu,Rumunsko,Turecko,Černou Horu,Nikaragua,Honduras.Mexiko a taky ČR =)
Naposledy upravil Luční Kobylka dne pát čer 29, 2007 2:46 pm, celkově upraveno 1
Luční Kobylka
Rozkoukávám se

Příspěvekod Alois v pát čer 29, 2007 2:48 pm

Ja navštívil USA,Kanadu,Francii,Rusko,Mongolsko,Ukrajinu,Rakousko.
Alois

Příspěvekod Luční Kobylka v pát čer 29, 2007 2:49 pm

Jé promiňte samo že jsem byl i v jiných zemích Evropy ale to to byly takoví víkendovky
Luční Kobylka
Rozkoukávám se

Příspěvekod Nephilim v pát srp 31, 2007 10:02 am

Já zatím navštívil tyto země :
Polsko, Německo, Holandsko, Dánsko, Rakousko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Francie, Velká Británie, Španělsko, Andorra, Monako, Itálie, Slovensko, Chorvatsko, Slovinsko, Maďarsko

mimo Evropu potom : Mexiko, Guatemala, Honduras, Jamajka, Kostarika, Brazílie, Argentina, Chile, Bolívie, Peru, Paraguay, USA, Indonésie, Malajsie, Egypt
Nephilim
Tichošlápek

Příspěvekod smawe v sob zář 01, 2007 1:18 pm

[quote="Nephilim"]Já zatím navštívil tyto země :
Polsko, Německo, Holandsko, Dánsko, Rakousko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Francie, Velká Británie, Španělsko, Andorra, Monako, Itálie, Slovensko, Chorvatsko, Slovinsko, Maďarsko

mimo Evropu potom : Mexiko, Guatemala, Honduras, Jamajka, Kostarika, Brazílie, Argentina, Chile, Bolívie, Peru, Paraguay, USA, Indonésie, Malajsie, Egypt[/quote]
A máš svoje stránky? S fotkama atd?
smawe
Site Admin

Příspěvekod Nephilim v pát říj 26, 2007 1:28 pm

[quote="smawe"][quote="Nephilim"]Já zatím navštívil tyto země :

mimo Evropu potom : Mexiko, Guatemala, Honduras, Jamajka, Kostarika, Brazílie, Argentina, Chile, Bolívie, Peru, Paraguay, USA, Indonésie, Malajsie, Egypt[/quote]
A máš svoje stránky? S fotkama atd?[/quote]
Něco mám na www.clarin.blog.cz, ale není tam všechno. Najdeš tam pár fotek.
Nephilim
Tichošlápek

Příspěvekod dreamgirl v pát lis 16, 2007 1:48 pm

Rumunsko, Bulharsko,Rakousko, Nemecko, Italie,Francie, Slovinko, Chorvatsko, Slovenkso, Madarsko

Indie 2x, Indonesie, Burma, Cambodia 2x,Laos, Thailand 10x, Malaysie2x, Borneo, Turecko, Syrie, Jordansko
Naposledy upravil dreamgirl dne pát lis 16, 2007 1:49 pm, celkově upraveno 1
dreamgirl
Rozkoukávám se

Příspěvekod smawe v pát lis 16, 2007 5:42 pm

dreamgirl : typická otázka, kde se ti nejvíce líbilo?
smawe
Site Admin

Příspěvekod dreamgirl v pát lis 16, 2007 7:42 pm

No tahle otazka je vzdycky osidna v Indii jsme byli na dvouch cestach neco kolem pul roku, takze cloveku to nejak priroste k srdci,ale asi to neni favorit i kdyz je to mystika..hlavne Andamany a Nicobary a hmmm premyslim..... u me jednoznacne vitezi Indonesie..neni to takovy ficak jako Indie a clovek muze v klidu relaxovat a cestovat no a taky jsme byli mesic v dzungli na Borneu tak tam to bylo taky super...sice zadny cestovani ani lidi
jen poradny vylezy do korun stromu za tukany a pijavice,hadi,zelvy a sloni a spoustu prenadherneho hmyzu ..no parada...jinac Banyak islands v Indonesii jsou super a Bali dle meho je katastrofa ackoliv jsme ho na motorce procestovali za mesic uplne komplet...je toho hafo, ale ve sve podstate nepreferuji nic jednou je to priroda a pak zas kultura a pak zase nejakej jineh odvaz. Pristi rok mame v planu Filipiny, tak jestli jste tam nekdo byl..tak si rada pokecam.
dreamgirl
Rozkoukávám se

Příspěvekod smawe v pát lis 16, 2007 8:15 pm

myslím, že to mám podobně někdy kultura, někdy příroda.
smawe
Site Admin

Zpět na O cestování