Pepřák do Latinské Ameriky?

Cestování všeobecně.

Moderátor: mikey

Příspěvekod Dan v sob lis 03, 2007 10:29 pm

Čau, když pojedu do Latinské Ameriky je zbytečné s sebou tahat pepřový, nebo slzný sprej? Taky se prej v takových končinách vyplatí mít svůj zámek a zamykat na něj svůj pokoj.

Co je na tom pravdy a není to zbytečné?
Dan

Příspěvekod Nephilim v ned lis 04, 2007 3:09 pm

[quote="Dan"]Čau, když pojedu do Latinské Ameriky je zbytečné s sebou tahat pepřový, nebo slzný sprej? Taky se prej v takových končinách vyplatí mít svůj zámek a zamykat na něj svůj pokoj.

Co je na tom pravdy a není to zbytečné?[/quote]
Taky si s sebou můžeš vézt přenosný trezor :-)
Ne, vážně. Věci, které popisuješ, se Ti možná na cestách hodí. Já nic takového nevozím a nikdy se mi nic nestalo. Skoro v každé zemi (a o latinské Americe to platí dvojnásob) jsou místa, kde není dvakrát bezpečno a těm je dobré se vyhnout.
A jak už jsem psal na jiném fóru, paradoxně jediné místo, na kterém mě kdy okradli, byla Morava :-)
Nephilim
Tichošlápek

Příspěvekod smawe v ned lis 04, 2007 3:14 pm

[quote="Nephilim"]Taky si s sebou můžeš vézt přenosný trezor :-)
Ne, vážně. Věci, které popisuješ, se Ti možná na cestách hodí. Já nic takového nevozím a nikdy se mi nic nestalo. Skoro v každé zemi (a o latinské Americe to platí dvojnásob) jsou místa, kde není dvakrát bezpečno a těm je dobré se vyhnout.
A jak už jsem psal na jiném fóru, paradoxně jediné místo, na kterém mě kdy okradli, byla Morava :-)[/quote]
takže na Moravě ten trezor upotřebíš :D
smawe
Site Admin

Zpět na O cestování