Kam jet do Chorvatska?

Cestování po Evropě.

Moderátor: mikey

Příspěvekod Zděnka Tůmová v pon zář 03, 2007 7:35 pm

Dobrý den,

plánujeme s rodinou jet příští léto někam k moři nejlépe do Chorvatska. Můžete mi poradit nejlevnější a nejklidnější oblast máme vcelku široké potomstvo (věk 4-13let)

Děkuji předem za každou kloudnou odpověď
Zděnka Tůmová

Příspěvekod tomass.nov v pon zář 24, 2007 8:24 pm

ja sem byl v Chovatsku uplne nekde dole sry ale nevim jak se to menovalo ale bylo tam pekne ,az na to ze 10km od toho se tezila sul
tomass.nov
Rozkoukávám se

Příspěvekod smawe v pon zář 24, 2007 10:26 pm

já sice v Chorvatsku nebyl ale opravdu si lidé chválí spíše jich než sever
smawe
Site Admin

Příspěvekod Lucka v pát říj 05, 2007 7:46 pm

Letos jsme byli v chorvatsku dvakrát, poprvé v Bašce na ostrově Krk (cca 850 km z Prahy) a podruhé v Omiši po Splitem (cca 1200 km z Prahy). Baška je náherné romantické město s oblázkovými plážemi. Škoda, že není mnoho možností kam vyrazit na výlet. Z ostrova je to daleko někam do jiného města. Omiš na jihu chorvatska byl úchvatný. Malé městečko před Omišem (Duče) nabízí nejkrásnější písečnou pláž na pevnině chorvatska. Doporučuji pro rodiče s malými dětmi. Pláž je daleko do moře stále dost mělká. Posílám pozdrav a přeji krásnou dovolenou.
Lucka

Příspěvekod Dade_Marfi v ned črc 06, 2008 12:47 pm

Ja jsem spise nez uplnemu jihu naklonen severni dalmacii, napriklad pobliz Biogradu na Moru se da sehnat hodne levne ubytovani (resim vzdy pres chorvaty primo) .. a je tam kolem mnoho mist kam jet na vylet ... at uz mesta jako Zadar, Trogir, Sibenik ... nebo narodni parky Kornati, Krka .. trosku delsi vylet do Plicvicka jezera ........ kdyby mel nekdo zajem klidne me napiste na admin@ajaktn.cz rad Vam pomuzu sestavit si nejaky program dovolene ......... prece jen jako pruvodce v CK jsem uz par mist projel ..
Dade_Marfi

Zpět na Evropě