No tak nejlepší budou asi takový ty řetězcový hotely u dálnic... já byl v Balladins a v Etapu, a nemůžu si stěžovat, vybavení je celkem luxus, všechno krásně čistý, všude je televize (někde i LCD) ...ale na český poměry to zas tak levný neni,no...
[quote="qwertyy"]Z vlastní zkušenosti doporučuji F1 - pokoj pro dva-tři lidi za 36-40€ na noc, záleží na přesné lokalitě[/quote]
jj, F1 už dávno není to nejlevnější, jako dřív....
Ahoj, prosím o radu(pomoc). Chystám se s přítelem do Paříže v květnu 08 na 4 noci, hledám hotel s dobrou dostupností na letiště Orly, zároveň ne s moc složitou dopravou do centra Paříže a ne moc drahý (cena nejvíc cca 5000,-Kč za oba dva/4noci). Můžete mi nějaký hotel doporučit?! Jedeme tam poprvé a mám docela strach s orientací - jak v metru tak i celkově v Paříži, ale snad to zvládneme.
Přemýšlím nad hotelem Première Classe Orly Rungis a Ballandins de La Seine. Máte s některým z těchto hotelů skušenost?
Děkuji moooooc. Marcela
[quote="Jáchym"]Ahoj, hledám bydlení v centru Paříže, nebo na okraji centra. pro 4 člennou rodinu normální standart se samostatným záchodem. Nemáte někdo dobrý typ?[/quote]
Myslíš jako bydlení natrvalo nebo jen jako ubytování na výlet? Jestli bydlení tak ti tady asi moc neporadíme...
Zdravím vás, chystám se na konci íşnora s přítelkyní do Paříže (4 noci) a rozhlížím se po ubytování poblíž centra Paříže. Nejde nám o žádný luxus, zkrátka přespat a zase objevovat krásy Paříže. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s pařížskými hotely či hostely? F1 znám, ale pokud vím, jsou spíš na okraji města. Děkuji Vám za jakoukoliv inspiraci.
[quote="Marek"]Zdravím vás, chystám se na konci února s přítelkyní do Paříže (4 noci) a rozhlížím se po ubytování poblíž centra Paříže. Nejde nám o žádný luxus, zkrátka přespat a zase objevovat krásy Paříže. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s pařížskými hotely či hostely? F1 znám, ale pokud vím, jsou spíš na okraji města. Děkuji Vám za jakoukoliv inspiraci.[/quote]
zkus kouknout na http://www.czech.hostelworld.com/index.php