Rybaření­ v Norsku

Cestování po Evropě.

Moderátor: mikey

Příspěvekod Ota v pon črc 02, 2007 9:59 pm

Zdrávím cestovatele , jsem vášniví rybář a rád bych si jel zachytat ryby do Norska slyším na tuto zemi jen chválu můžete mi doporučit něajakou agentůru která tyto zájezdy pořádá ?

Děkuji předem za odpověd a přeji fórum plno příspěvků
Ota

Příspěvekod smawe v pon črc 02, 2007 10:02 pm

taky zdravím nebudu tady dělat reklamu nějaké cestovce ale třeba zkus něco tady

seznam.cz
smawe
Site Admin

Příspěvekod SQD v úte črc 03, 2007 2:51 pm

V Norsku sem byl, bydleli sme v kempu vedle divoký řeky a muškaři tam muškařili jako blázen...:)
Taky sem kdysi rybařil, ale už mě to ňák nebere...měli tam budku (mrazák) nacpanou krásnejma, tlustejma pstruhama. A ta restauračka...mňam!!

Přeju hodně krásných zážitků v krásné severské zemi!
SQD
Rozkoukávám se

Příspěvekod smawe v úte črc 03, 2007 2:56 pm

[quote="SQD"]V Norsku sem byl, bydleli sme v kempu vedle divoký řeky a muškaři tam muškařili jako blázen...:)
Taky sem kdysi rybařil, ale už mě to ňák nebere...měli tam budku (mrazák) nacpanou krásnejma, tlustejma pstruhama. A ta restauračka...mňam!!

Přeju hodně krásných zážitků v krásné severské zemi![/quote]
taky jsem dřív chytal a rád bych ještě rybařil ale mám čas jen o prázdninách jinak to o školním roce nezvládám =(
smawe
Site Admin

Příspěvekod zendk v pát srp 03, 2007 7:57 am

Zdravím,lidičky v Norsku jsem byl již 15krát.Jezdím 2krát ročně již jenom s rodinou žena,synové i dcery s náma již byly asi třikrát.Jezdím vlastním autem hodně rybářů jsem odvezl a ukázal jim jak je tam krásně.Oni už tam také jezdí mě ale nenabídli ,že bych mohl jet s nima! To už je jiná kapitola.Letos jsem byl poslední 2týdny v květnu,krása a už se zase připravuji na konec září a začátek října.Takže už jsem zase v tranzu!!Jaro je Norsku krásný slunce nezapadá,podzim je kouzelnej! Akorát ta cesta,je to 4500 km,jedu to sám s ženou,když nemůže nejstarší syn.Možná by jsme se dohodli..norsko je krásný,ale,čechy jsou čechy
zendk
Rozkoukávám se

Zpět na Evropě