Venkov ve Francii jaký je?

Cestování po Evropě.

Moderátor: mikey

Příspěvekod smawe v pon črc 09, 2007 1:04 am

Chtěl bych se zeptat jaký je venkov ve Francii ve filmech vždycky vidím krásné romantické prostředí.
Ale to vidím i ve filmu v Česku.

Byl jste někdo na francouzském venkově? Napište své poznatky.
smawe
Site Admin

Příspěvekod ~suff v stř zář 26, 2007 8:42 pm

Já byl ve Francii tak porůznu několikrát, a musim říct, že je to krásná země, a má i krásný venkov...ovšem je třeba si uvědomit, že je to obrovská země a jinak to vypadá třeba okolo Marseille a jinak třeba v Nancy (v obou městech se mi líbilo :) ) Mohu doporučit třeba normandský venkov, tam je to krásné...a nebo třeba okolo LePuy en Valée, to je v centrálním masivu a jsou tam vyhaslé sopky ;)
~suff

Příspěvekod smawe v stř zář 26, 2007 9:01 pm

[quote="~suff"]Já byl ve Francii tak porůznu několikrát, a musim říct, že je to krásná země, a má i krásný venkov...ovšem je třeba si uvědomit, že je to obrovská země a jinak to vypadá třeba okolo Marseille a jinak třeba v Nancy (v obou městech se mi líbilo :) ) Mohu doporučit třeba normandský venkov, tam je to krásné...a nebo třeba okolo LePuy en Valée, to je v centrálním masivu a jsou tam vyhaslé sopky ;)[/quote]
jak jsem si dal Le Puy en Vallée do google hned se mi rozzářily očička todle bych chtěl za život vidět na vlastní oči :P
smawe
Site Admin

Zpět na Evropě