Nechtěl by někdo odcesovat navždy?

Hledám spolujezdce, spolucestovatele.

Moderátor: mikey

Nechtěl by někdo odcesovat navždy?

Příspěvekod PTRK v ned dub 05, 2009 7:05 pm

Docela uvažuji o tom že se odstěhuji z ČR nadobro. Je mi 20 sice chodím do školy ale tam skončím, páč mě nebaví a nechodím tam. Mám pro to hodně důvodů to bych tady nechtěl rozebírat, spíše to jestli by se našel někdo kdo by do toho šel se mnou. Uvažuji o Africe. Nějaký políčko, dobytek, nějaký rostlinky atd.. prostě pohoda. Úbec nevím kam co a jak tak jestli bude mít někdo nějaký zkušenosti návrhy či tak něco tak budu rád.
PTRK

Re: Nechtěl by někdo odcesovat navždy?

Příspěvekod Ravenhorn v pon dub 06, 2009 1:41 pm

Tak to mě Afrika bohužel nezajímá. Já se chystám na Nový Zéland (tento rok nebo příští, záleží na tom jak budou peníze). Tam bych chtěl být co nejdéle to půjde. :D
Ravenhorn
Rozkoukávám se

Příspěvekod Návštěvník v pon dub 06, 2009 4:01 pm

nebo i zéland klidně prostě pryč odsud, kde se dá žít tak trošku jako člověk ne jako cvičená opice která tady jenom pracuje celej život a kde je pěkná příroda ne takovej bordel jako tady a jiný lidi
Návštěvník

Příspěvekod netma v čtv kvě 21, 2009 5:19 pm

Haha, tak to mas pekne plany.. jazyky ovladas dobre? bol si uz predtym niekde inde na dlhsie?
netma
Rozkoukávám se

Příspěvekod Michal S. v pát čer 19, 2009 12:56 am

Chlapce tak to ja uvazujem uplne stejne, vypadnut z tohto pretechnizovaneho rusneho pristredia kde na cloveka zo vsadial len striehnu stresy a niekto od neho nieco vyzaduje, alebo robi blbu pracu na ktoru by sa dala asi lacnejsie vycvicit uz ta opica, dakde na ten kontinet ktory to este az v takej miere nezasiahlo a ludia tam ziju inym sposobom, aj ked ta predstava ze policko a dobytek --pohodicka je trochu zjednodusena : D a asi nie az tak zrealizovatelna...
ja kazdopadne tohto roku by som sa siel ozno aj na cele prazdniny kuknut ako to ta vypada, . mozno aj na 2 mesiace abo tak aby som si to okukal na vlastne oci a potom ten buduci rok po maturite asi pojdem aj dlhodobejsie.. na zopar rokov...
kazdopadne..
nenajde sa niekto kto pojde ceknut afriku tieto prazdniny ku komu sa mozem pridat? najlepsie take lacne nenarocne na financie, keby sa dalo cestou aj privyrobit si tak nepohrdnem prilezitostou
Michal S.

Příspěvekod Michalio4GA v pát čer 19, 2009 1:03 am

ta posledna sprava od Michal S. je odomna, ked ma niekto zaujem na cestovanie po afrike tak mi napiste na mail : P
Michalio4GA
Rozkoukávám se

Zpět na Spolují­zda