Jaký batoh na cesty?

O vybavení­.

Moderátor: mikey

Příspěvekod Martin v pát lis 23, 2007 6:29 pm

Dobrý den, mám po škole a chtěl bych začít cestovat jen tak s batohem na zádech, jaký byste mi doporučili batoh? Když tak napište jaký máte a jaké s ním máte zkušenosti.

Díky předem.
Martin

Příspěvekod dreamgirl v pát lis 23, 2007 11:33 pm

článek o o batozích

// admin: raději jsem text nahradil odkazem, aby nás nepotahovali za autorská práva atd.
, ale jinak díky že pomáháš cestovatelům.;)
dreamgirl
Rozkoukávám se

Příspěvekod dreamgirl v pát lis 23, 2007 11:39 pm

Ahoj, jsem zkopirovala nejakou stranku na co si davat u batohu pozor a tak...stranka uz je starsi, ale myslim, ze porad aktualni..jinak ja mam batoh znacky ASSO 60l (jsem zenska) a naprosto spokojna uz mi slouzi asi 6rokem a projel se mnou hodne a to na dvou- trimesicnich cestach kazdorocne. Netrha se, prazky stale drzi a to ho mam pokazde narvany k prasknuti.
Co vic...da se sehnat v obchodech humi co ja vim. Mej se a hodne stesti s vyberem.
dreamgirl
Rozkoukávám se

Příspěvekod dreamgirl v pát lis 23, 2007 11:41 pm

dreamgirl píše:Ahoj, jsem zkopirovala nejakou stranku na co si davat u batohu pozor a tak...stranka uz je starsi, ale myslim, ze porad aktualni..jinak ja mam batoh znacky ASSO 60l (jsem zenska) a naprosto spokojna uz mi slouzi asi 6rokem a projel se mnou hodne a to na dvou- trimesicnich cestach kazdorocne. Netrha se, prazky stale drzi a to ho mam pokazde narvany k prasknuti.
Co vic...da se sehnat v obchodech humi co ja vim. Mej se a hodne stesti s vyberem.

jsem zapomela cena toho casu asi 2200Kc
dreamgirl
Rozkoukávám se

Zpět na Výbava